VvKR

Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties

WintersportDeluxe is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

VvKR WintersportDeluxe

Informatie VvKR

Ben je op zoek naar een betrouwbare reisorganisatie voor jouw vakantie? De VvKR is een vereniging waar zich nu 456 reisspecialisten verenigd hebben. Alle leden die pakketreizen aanbieden zijn aangesloten bij een reisgarantieregeling zoals STO-GarantGGTO of SGR. Dit wil zeggen dat je verzekerd bent wanneer de touroperator waar je jouw vakantie geboekt hebt failliet gaat. Je krijgt dan de vooruitbetaalde reisgelden terug. Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij één van onze aangesloten leden kunt boeken.

Aansprakelijkheidsverzekering

Tevens hebben al onze leden ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties / touroperators. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren.

Expertise

Boek je bij één van onze reisspecialisten, dan reis je over het algemeen in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je in vaak authentieke accommodaties. Op bijzondere locaties, en dit alles met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Onze reisspecialisten onderscheiden zich met hun reisorganisatie door hun betrokkenheid en expertise.

GGTO garantiefonds

WintersportDeluxe is aangesloten bij het GGTO garantiefonds.