Huurauto

Huurauto sneeuw wintersportdeluxe

Heb je een huurauto gereserveerd? Als je op de luchthaven bent aangekomen, haal je je huurauto op bij de desbetreffende verhuurder. Als je vliegt op Geneve raden wij aan een auto te huren aan de Zwitserse kant. In Zwitserland heeft de huurauto standaard winterbanden en een autobahn vignet. Via de Franse kant is het ook een stuk lastiger om Geneve te bereiken. Er zijn diverse categorieën auto’s beschikbaar. Je reserveert een categorie en geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. De bagage- en personencapaciteit zijn per categorie verschillend. Als jouw gekozen categorie ter plaatse niet beschikbaar blijkt, dan krijg je een gelijkwaardige auto of een upgrade naar een hogere categorie.

Opties

Met de diverse opties stel je de autohuur volledig naar wens samen. Denk hierbij aan de afkoop eigen risico, 2e bestuurder, geen borg, vol aftanken, verschillende ophaal- en afleverlocatie etc. Wij werken samen met Sunny Cars. Je huurauto is standaard optimaal verzekerd, ook tegen schade aan glas, banden, bodem, dak en tegen diefstal. Je eigen risico wordt in principe aan je terugbetaald wanneer je schade hebt gereden (uiteraard als je het niet te bont hebt gemaakt)

Waarborgsom

De lokale verhuurder vraagt ter plaatse een waarborgsom. Dit is een garantie voor de verhuurder en de hoogte van de borg is per verhuurder afhankelijk. Uiteraard is dit bedrag bij reservering bekend. Om deze borg te voldoen is er een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. De borg wordt van je creditcard afgeschreven (dus houdt rekening met een tijdelijk lagere bestedingslimiet) en na de huurperiode wordt deze binnen 5 dagen weer terug gestort. Mits geen schade, anders wordt dit verrekend en zal de resterende borg door Sunny Cars worden teruggestort. Dit geldt uiteraard alleen wanneer je je aan de voorwaarden hebt gehouden. Let op: geen creditcard op naam van de hoofdbestuurder = geen huurauto.