Onze wintersport reizen

Alpine Residences Val d'Isere Tignes-Val d'Isere Frankrijk

Met onze wintersport reizen laten wij jullie de verschillende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in de sneeuw zien. En dat zijn er nogal wat 😀 Weet jij al waar jij het liefst wilt verblijven tijdens je volgende wintersportvakantie? In een mooie, ruime hotelkamer in een sfeervol hotel? In een comfortabel appartement met open haard? Een residence met wellnesscentrum? Kies je liever voor de luxe van een penthouse? Of wellicht juist een luxueus chalet met privé zwembad? Keuzes te over..

Locatie

Uiteraard is de locatie ook van belang. Wat is de afstand tot de piste? En tot het centrum? Waar is de dichtstbijzijnde skischool? En waar halen we het skimateriaal op? En de skipassen? Dit alles weegt mee bij het maken van de juiste keuze. Wij helpen jullie daar graag mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij zijn bereikbaar op 0251 - 760 860 of stuur een email naar info@wintersportdeluxe.nl

Uitgebreid aanbod

WintersportDeluxe biedt comfort chalets, luxe chalets, excellence (catered) chalets & high end (catered) chalets. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van mooie 4* residences & 5* residences, luxe 4* hotels & 5* hotels en ruime appartementen & luxe penthouses. Waarvoor kiezen jullie?

Onze wintersport reizen