Onze services

Skilift wintersport skivakantie luxe stoeltjeslift bergen sneeuw mensen

Skipas

Ga je op wintersport dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo is een skipas noodzakelijk als je gaat skiën of snowboarden 🏂 Heb je geen zin om in de rij te staan bij de kassa van de liftmaatschappij? Geen probleem, als je vooraf je skipas reserveert sturen wij deze alvast naar je huisadres. Je kunt zo de piste op! Een van de vele services die wij op voorhand voor je kunnen regelen.

Skimateriaal

Heb je geen eigen skimateriaal en wil je deze graag huren? Reserveer dan alvast je skimateriaal. Wij werken samen met SKISET en deze partner heeft skiwinkels in vrijwel alle skidorpen. Vooraf reserveren brengt ook voordelen met zich mee. De materialen zijn gemiddeld 25% voordeliger dan ter plaatse. Bij een kinderpakket is een helm inclusief. En 7 dagen huren = 6 dagen betalen!

Skiles

Wil je skiles voor jezelf of de kinderen reserveren? Wij werken samen met diverse skischolen in Frankrijk waaronder ESF, ESI en Prosneige. Daardoor kunnen wij in vrijwel elk Frans skigebied skiles reserveren. Zowel groepsles, als privéles of een gids. Informeer naar de mogelijkheden.

Catering

Heb je een appartement of chalet gereserveerd, maar wil je niet elke avond in de keuken staan? Denk dan eens na over catering. Heerlijk als een chef-kok alle maaltijden voor jullie verzorgt. Dat is pas genieten! Deze extra services kunnen wij alvast voor jullie regelen, wij helpen jullie graag. Vraag ons om een offerte op maat. Bel ons op 0251 - 760 860 of stuur een email naar info@wintersportdeluxe.nl

 

Onze services