Chalets

Chalet Genepi Morzine Les Portes du Soleil Frankrijk

Chalets

There is no place like home 😀 In een chalet voel je je thuis en kun je met je gezelschap genieten van de privacy die een chalet te bieden heeft. Met je gezin, een groep vrienden of gezellig met de hele familie. Een mooie bijkomstigheid zijn de vele services die worden geboden. De chalethost zorgt voor het ontvangst en staat ter beschikking voor allerlei vragen. Indien je een catered chalet reserveert word je volledig in de watten gelegd. Zowel het ontbijt als het diner wordt dan voor jullie bereid, maar ook de high tea zal niet ontbreken. WintersportDeluxe heeft een ruim aanbod van comfort chalets, luxe chalets, excellence chalets & high end chalets.

Vermaak

Voor de kinderen is er van alles te beleven. Het soort vermaak is heel uiteenlopend, maar denk aan PS4, ipads, tafelvoetbal, pooltafels, speelkamer, tv-kamer en soms zelfs een bioscoop. En het toppunt van luxe: meestal is er wel een sauna, jacuzzi, hamam of zelfs een zwembad in het chalet te vinden. In het meest luxe chalet kun je van al deze wellness faciliteiten genieten!

Definitie chalet

Een chalet, ook vaak alpenhut genoemd, is een houten woning of boerderij zoals die onder meer in de Alpenlanden vaak gebouwd worden. Tegenwoordig wordt er hoofdzakelijk een vakantiewoning mee aangeduid. Kenmerkend zijn het betrekkelijk vlakke zadeldak met overhangende dakranden, alsmede balkons of galerijen. 

Ons aanbod