Onze bestemmingen

Landschap Zwitserland wintersport skivakantie luxe gestapelde stenen bergen sneeuw

Keuzes..

Hoe bepaal jij de bestemming van je volgende skivakantie? Wat zijn jullie criteria? Ga je voor een groot skigebied met veel pistekilometers of juist voor kleinschalig? Een levendig dorp met veel après-ski of juist een familievriendelijk skidorpje gericht op gezinnen? Kies je voor een comfortabel appartement, een sfeervol hotel of een luxe - wellicht catered - chalet? Wij kennen 'onze' bestemmingen en helpen je graag de juiste keuze te maken.

Vervoer

En dan de reis er naar toe. Is de afstand vanaf Nederland bepalend? Ga je met eigen vervoer naar de Alpen? Of liever met de SkiThalys? Of toch met het vliegtuig? En op welke luchthaven vlieg je dan het beste, Geneve voor Frankrijk en Innsbruck voor Oostenrijk? Als je niet met eigen auto reist, reserveer je dan beter een (privé)transfer of een huurauto?

Onze bestemmingen

En dan het land.. Wil je gaan skiën in een van de vele skigebieden van Frankrijk? Ga je voor de gezellige après-ski in Oostenrijk? Of kies je toch liever voor de exclusieve skidorpen in Zwitserland? Wat een lastige keuzes allemaal.. Geen stress, laat ons je daarbij adviseren. Bel ons op 0251 - 760 860 of stuur een email naar info@wintersportdeluxe.nl

Onze bestemmingen