Catering

Om je verblijf in de Alpen nog aangenamer te maken is het mogelijk om catering te reserveren. Een vanuit Nederland ingevlogen chef-kok zal gedurende jullie verblijf het ontbijt, high tea na het skiën en een 3-gangen diner voor jullie bereiden. Met als doel om jullie volledig te ontzorgen. Wat een luxe!

Gastronomie restaurant catering catered chalet Frankrijk Oostenrijk Zwitserland wintersport skivakantie luxe

De heerlijke luxe van een privé chefkok

Het ontbijt bestaat uit verse broodjes, croissantjes, stokbrood, diverse soorten beleg (hartig en zoet) jus d’orange, melk, koffie, thee en een dagelijkse verrassing (pannenkoeken, eitje etc) Uiteraard ontbreekt de high tea met borrelhapje na het skiën niet. Het diner bestaat uit 3 gangen, in overleg met jullie samengesteld. Als voorgerecht soep, brood of een salade. Hoofdgerecht met vlees, vis en/of vegetarisch met verse groenten, aardappelen of een pasta. Gevolgd door een dessert. Verrassing! Zorgvuldig geselecteerde wijnen maken het diner compleet. 1/3 fles per persoon is inbegrepen. Er is een mogelijkheid voor een all-in formule, waardoor alle drankjes zijn inbegrepen (bier, wijn en frisdranken)

 Dagelijks ontbijt
 High tea met borrelhapje
 6 avonden een 3-gangen diner
 Dessert
 1/3 fles wijn per persoon

Prijzen op aanvraag beschikbaar (afhankelijk van periode, aantal personen & locatie)

Amuse wintersportdeluxe

Catered chalets

Veel high end chalets en 5* chalets zijn catered chalets. Naast het bereiden van de maaltijden door een chef-kok zijn er nog diverse extra services inclusief. Een perfecte vakantie om te genieten van alle luxe en heerlijk tot rust te komen. De chalethost zal jullie verwelkomen met een welkomstdrankje en er voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt tijdens jullie verblijf. Denk hierbij aan het regelen van skimateriaal, skipassen, massages, opvang voor de kinderen etc. Maar ook een privé chauffeur mag natuurlijk niet ontbreken. De onderstaande services zijn (vaak) inclusief:

 Welkomstdrankje bij aankomst
Dagelijks ontbijt
High tea na het skiën met koekjes
 6 avonden een 3-gangen diner, naar wens samengesteld
 Zorgvuldig geselecteerde wijnen
 Dessert
 Gevulde koelkast met frisdranken (tegen betaling, te voldoen bij einde verblijf)
 Chalethost en privéchauffeur
 Dagelijkse schoonmaak
 Badjassen en slippers
 Toiletartikelen
 Massages en lichaamsbehandelingen

De catering is per chalet verschillend. Kijk voor meer informatie bij 'inclusief' van het desbetreffende chalet.