Zwitserland

Zwitserland ski besneeuwde bomen

In Zwitserland vind je het mooie skigebied Les 4 Vallees met 412 pistekilometers. Zowel beginners al gevorderden kunnen zich hier uitleven. Genoeg pistes voor elk skiniveau! Het grootste gedeelte van het skigebied ligt boven de 2000 meter. Daardoor is dit een van de meest sneeuwzekere skigebieden in de Alpen. Het zeer bekende skidorp Verbier ligt in dit prachtige skigebied. Verbier staat bekend om zijn hoogwaardige nachtleven. FarinetLe Pub Mont Fort zijn gezellige après-skibars. En natuurlijk vind je er ook diverse nachtclubs zoals The FarmCasbah.

Restaurants

Naast après-ski vind je in Verbier ook uitstekende restaurants. Michelin-ster Restaurant La Table d'Adrien is een ware smaaksensatie. Dit restaurant biedt heerlijke gerechten met Italian flavour. Een ruime keuze aan creatieve gerechten. Gemaakt met lokale producten en internationale delicatessen. De gerechten zijn geïnspireerd op de Franse, Zwitserse en Italiaanse keuken. Alle gerechten zijn ontworpen door chef-kok Mirto Marchesi. Eat-Hola Tapas Bar Restaurant is onderdeel van het W Verbier Hotel. Je kunt hier ook dineren als je niet in dit hotel verblijft. Het restaurant ligt in het centrum van Verbier. Moderne tapas van 2 Michelin-sterrenchef Sergi Arola worden hier bereidt. Terwijl je aan de bar zit, bekijk je de chef-koks in actie terwijl ze de tapas live bereiden...

Activiteiten

Naast het skiën worden er diverse activiteiten aangeboden. Denk hierbij aan: sneeuwschoenwandeltochten, langlaufen & sledehondentocht. Waaghalzen kunnen freeride & heliski of parapente uitproberen. Ook voor de kinderen is er vermaak genoeg, zoals de schaatsbaansleebanen. Ook is er een bioscoop, escape room, kunstgalerijen & diverse musea. Verbier is the place to be!

Onze skigebieden in Zwitserland