Vervoer

Besneeuwde bomen bergen

Vliegtuig

Hoe ga je naar jouw skibestemming? Wat voor vervoer is er allemaal mogelijk? Je kunt zelf naar de Alpen rijden, maar dan kies je voor een lange autorit. Het vliegtuig is dan ook een goed alternatief. Vanaf Amsterdam is het 1 uur en 15 minuten vliegen naar Innsbruck en 1,5 uur naar Geneve. Reserveer je tickets online bij de luchtvaartmaatschappij of laat ons de tickets voor je reserveren. Daarvoor rekenen wij een fee van € 25 per ticket.

SkiThalys

Liever niet zelf rijden en je wilt ook niet met het vliegtuig reizen? Reserveer dan een fauteuil in de SkiThalys. Een uitstekende keuze om uitgerust op je bestemming aan te komen. De SkiThalys rijdt op de zaterdagen vanaf de kerstvakantie t/m half maart. De trein vertrekt vanaf vijf stations in Nederland. Er zijn zes dalstations in Frankrijk waar de trein stopt voor de wintersportgebieden.

Autohuur

Als je op de luchthaven bent aangekomen, haal je je huurauto op bij de desbetreffende verhuurder. Er zijn diverse categorieën auto’s beschikbaar. Met de verschillende opties stel je de autohuur verder naar wens samen. Denk hierbij aan airconditioning, vol aftanken, 2e bestuurder en geen borg betalen bij het ophalen van de auto.

Transfer

Wordt je liever gereden? Kies dan voor het gemak van een transfer. Vanaf de luchthaven én vanaf de treinstations kunnen wij een privé transfer of gedeelde transfer voor je reserveren. Wij werken samen met diverse vervoerders. Daardoor kunnen wij de beste service en prijs aanbieden. Meer informatie? Bel ons op 0251 - 760 860 of stuur een email naar info@wintersportdeluxe.nl

Vervoer