Les 2 Alpes

Les 2 Alpes WintersportDeluxe©FredRenaud

Les 2 Alpes is een sneeuwzeker skigebied door het grote hoogteverschil (1300 – 3560 meter) en de gletsjer. Ontdek de 200 pistekilometers voor elk skiniveau. Voor de beginners zijn er de eenvoudige vlakke pistes en voor de gevorderde skiers zijn er de zeer uitdagende zwarte pistes. Voor skitochten is dit skigebied echter minder geschikt. Er zijn mooie freeride hellingen en veel off-piste mogelijkheden. In Les 2 Alpes vind je ook het grootste snowpark van Europa. In het skigebied vind je 7 gondels, 19 stoeltjesliften, 21 sleepliften en 3 lopende banden. In de maanden juni, juli & augustus is er - in de ochtend - zelfs zomerski mogelijk!

Naast Les Deux Alpes vind je in dit skigebied de skidorpjes Venosc & Mont de Lans. De dichtstbijzijnde luchthaven is Grenoble, gelegen op 110 kilometer rijafstand. Ook zijn er naast skiën diverse andere activiteiten te doen, zoals: paragliding, sneeuwschoenwandelingen, ijsklimmen, sleeen, paardensledetochten en toboggan. Ook kun je een ijsgrot bezoeken of een yogales reserveren.

Les Deux Alpes

Les Deux Alpes is een levendig skidorp met gezellig centrum en vele après-ski mogelijkheden. Er zijn ruim 70 restaurants, bars & cafés, keuze genoeg om ergens te gaan lunchen of dineren. In dit skidorp vind je vele chalets, waaronder een aantal luxe 5* chalets, alsook het mooie 5* hotel Chalet Mounier. In het skiseizoen 2021|2022 worden er drie nieuwe 4* residences opgeleverd. In dit skidorp vind je weinig hoogbouw. Les Deux Alpes ligt op 1650 meter hoogte en het hoogste punt van het skigebied ligt op 3560 meter. Er is 200 kilometer aan pistes te ontdekken: 30 km groen, 80 km blauw, 56 km rood en 34 km zwarte pistes. Een mooi skigebied voor alle skiniveaus.

Klik op de button voor alle accommodaties