Over ons

Over WintersportDeluxe foto

Judith

Zorgeloos genieten..

Ik heb het Frans altijd een mooie taal gevonden en Frankrijk een heerlijk vakantieland. In mijn jeugd zijn wij heel wat jaren op vakantie geweest in Frankrijk. Diverse departementen heb ik bezocht. Wat een prachtig land! En ook nu kom ik nog erg graag in La douce France.

Na een aantal jaren voor de ANWB te hebben gewerkt ben ik in 2005 bij reisorganisatie Het Frankrijk Huis begonnen. Daar heb ik uiteindelijk bijna 13 jaar gewerkt. Eerst op de reserveringsafdeling, maar al snel werd dit aangevuld met andere taken zoals de administratie, boekhouding, IT en Supervisor van het team. Het leuke aan een kleine specialistische touroperator is dat je ontzettend veel over het land leert. Vooral in de wintersportgebieden heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Veel mooie skigebieden & skidorpen heb ik inmiddels mogen bezoeken.

Steeds vaker rees bij mij de gedachte om een eigen reisorganisatie te starten. Dat heeft mij doen besluiten Het Frankrijk Huis te verlaten. In april 2018 ben ik samen met Katja Landeweerd & Emilie Toulis de reisorganisatie SkiMaquis begonnen. SkiMaquis heeft de handelsnamen WintersportDeluxe & OntdekCorsica opgericht. Bijna 3 jaar verder hebben wij 2 mooie merken in de markt gezet.

2021: tijd voor een nieuwe uitdaging

Per 1 januari 2021 heeft SkiMaquis besloten haar activiteiten te splitsen. Katja gaat verder met de handelsnaam OntdekCorsica en ik ga mij volledig storten op WintersportDeluxe. Dat vind ik het allerleukste om te doen 😀

Elke dag nog leer ik bij, doe ik nieuwe ervaringen op en vergroot ik mijn kennis. Door het zelfstandig ondernemerschap ook op allerlei andere vlakken. De vrijheid en het kunnen combineren van mijn werk met het gezinsleven vind ik echt een rijkdom. Heerlijk om mijn 2 jongens zelf naar school te kunnen brengen en weer uit school te kunnen ophalen. Geen gehaast of lange files. Ik geniet ervan!

Enthousiast word ik nog altijd van al die mooie appartementen, luxe hotels en prachtige chalets met een fantastisch uitzicht, jacuzzi op het terras of – het toppunt van luxe – een privé zwembad! Dat is pas echt zorgeloos genieten..

Neem contact met mij op voor een voorstel op maat. Stuur een email naar judith@wintersportdeluxe.nl of bel naar 0251 – 760 860. Vol enthousiasme ga ik graag voor jullie aan de slag. Tot binnenkort!

Marc

Leven op het platteland..

Na mijn pensioen ben ik, samen met mijn vrouw en paarden, naar het Franse platteland verhuisd. In Frankrijk hebben wij een nieuw leven opgebouwd. Elke dag nog genieten wij van het heerlijke leven in dit mooie land 🍷

In het verleden was ik zelf eigenaar van een reisorganisatie. Ik heb veel kennis van wintersport in Frankrijk en beschik over een groot netwerk, zowel in Nederland als in Frankrijk. En zakelijk heb ik natuurlijk ook wel het een en ander in te brengen. De reiswereld heeft nog altijd een grote aantrekkingskracht op mij. Ik vind het erg leuk om mee te helpen en mijn kennis te delen. Ik wens je mooie avonturen in de sneeuw!