Reviews

Review WintersportDeluxe

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook erg leuk om te horen hoe jullie de vakantie hebben ervaren.
Hieronder delen wij graag de leuke reviews die wij hebben ontvangen.

Les Carroz Le Grand Massif Frankrijk wintersport skivakantie luxe dorp bergen sneeuw besneeuwde bomen

Beste Judith,

We hebben het heerlijk gehad en alles was perfect geregeld. We hadden idd een appartement in het hoofdgebouw op de 1e, naast de lift, vlak bij het washok en met een gigantisch terras. Daar hebben we de eerste dagen goed gebruik van kunnen maken. Ontzettend bedankt voor de moeite die je er in hebt gestoken. Het concept van een appartement in een gebouw met een zwembad heeft goed gewerkt. Dat willen we volgend jaar weer.

We spreken elkaar snel.

Groet,
Jan WIllem

Hotel Beauregard La Clusaz Aravis Frankrijk wintersport skivakantie luxe uitzicht bomen bergen sneeuw genieten

Hi Judith,

Alles is heel soepel gegaan. Zowel met transfers, skipassen, ski materiaal en hotel. Daarom veel dank voor de goede organisatie, vooral omdat het zo laat dag was. La Clusaz was een erg leuk skidorp en skigebied. Ook vond ik jullie kaart bij terugkeer erg attent.

Beste groet,
Marieke

Residence Les Grandes Alpes La Clusaz Aravis Frankrijk wintersport skivakantie luxe uitzicht balkon dorp La Clusaz kerk besneeuwde bergen ijspegels sneeuw

Beste Judith,

Het is allemaal goed verlopen, ook met het skimateriaal. Het was een fijn ruim appartement en La Clusaz een aardig dorpje. Mogelijk dat we volgend jaar weer gaan maar dat moeten we nog even bedenken.

Dank voor al je zorgen.

Mvg,
Victor Wolfs

Chalet Hermitage Chatel Les Portes du Soleil Frankrijk wintersport skivakantie luxe uitzicht Chatel besneeuwde daken besneeuwde bergen bomen sneeuw

Hoi Judith,

Thanks voor asking, we hebben een heerlijke vakantie gehad alles was dik in orde daar. Enige minpuntje is misschien dat het skimateriaal van niet al te hoge kwaliteit was en de service ook iets minder. De nanny was uitstekend.

Greetz! Erik