Coronacrisis

Coronavirus wintersportDeluxe

Het zijn bizarre tijden voor iedereen. Op dit moment zijn er wereldwijd reisbeperkingen vanwege het coronavirus. Links en rechts verwelkomen de eerste bestemmingen gasten gelukkig weer. Dat is zeker een lichtpuntje, maar wellicht zit reizen zoals je gepland had er deze zomer niet in. Daarom is het nu het juiste moment om te kiezen voor een onvergetelijke vakantie in de sneeuw. De bergen lenen zich uitstekend voor een sportieve vakantie. En een verantwoorde vakantie, want er is voldoende ruimte voor iedereen. Een heerlijk vooruitzicht!

Solide

SkiMaquis organiseert reizen naar de mooiste plekjes in de Franse, Oostenrijkse & Zwitserse sneeuw. Het is belangrijker dan ooit jouw reis onder te brengen bij een degelijke reisorganisatie. Zo ben je niet alleen verzekerd van een reis die georganiseerd is door kenners, maar ook van een organisatie die haar zaken financieel op orde heeft en direct actie neemt als dat nodig is. En dat altijd zonder jouw wensen uit het oog te verliezen.

GGTO logo

Garantie

Natuurlijk begrijpen we dat jij je mogelijk zorgen maakt over onze financiële situatie. SkiMaquis is aangesloten bij garantiefonds GGTO. Dit houdt in dat jouw geld verzekerd is en dat jouw vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als wij in financiële problemen zouden komen. We kunnen helaas niet garanderen dat we het woord pandemie nooit meer in de mond hoeven te nemen, maar hopelijk geeft je dit jou vertrouwen in ons als kleine specialist.

Kosteloos annuleren

Wil jij je kunnen verheugen op een mooie ervaring in de sneeuw, maar durf je niet te boeken? Dat begrijpen we. Daarom hebben we onze partners gevraagd of ze mee willen werken aan onze tijdelijke flexibele annuleringsvoorwaarden. De meeste partners hebben dit initiatief omarmd. Concreet betekent dit dat wanneer je bij ons boekt, jij jouw reis kosteloos mag annuleren tot 1 oktober 2020*. En we beloven je dat je de aanbetaling van ons terugkrijgt. Dus geen "coronavoucher", maar klinkende munt.

We hopen je met deze tijdelijke voorwaarden genoeg vertrouwen te geven en zien jouw aanvraag voor een fantastische wintersportvakantie naar Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland graag tegemoet!

* niet alle partners willen hun medewerking verlenen. In dat geval informeren wij je vooraf. Geen verrassingen dus!