Appartementen

Appartementen zijn er in allerlei soorten en maten en zijn doorgaans in een residence gelegen. Van studio’s voor 2 personen tot heel grote appartementen voor wel 16 personen. Zo kun je zelf bepalen hoe je met het gezelschap vakantie wilt vieren. Ga je met de hele familie, dan kun je gezellig met elkaar in een groot appartement verblijven. Maar je kunt ook voor meer privacy kiezen en meerdere appartementen reserveren. Zelf indelen dus; wel zo gemakkelijk! Meestal is er een balkon of terras, vaak op het zuiden gelegen, waardoor je heerlijk van de zon kunt genieten.

In veel residences vind je een wellnesscentrum voorzien van zwembad, sauna, hamam en/of jacuzzi, massageruimtes en een fitnessruimte. Heerlijk ontspannen! Ook zijn er penthouses die niet tot een residence behoren. Vaak zijn deze heel goed gelegen, aan de piste of in het centrum. En deze hebben eigen faciliteiten. Enkele hebben zelfs een spa met sauna, hamam en/of hot tub.

Koh I Nor Val Thorens Les 3 Vallees Frankrijk wintersport skivakantie luxe groot terras tafels stoelen uitzicht sneeuw bergen dorp