Appartement Colibri Uno

Appartement Colibri Uno ligt op een steenworp afstand de hoofdstraat van Morzine en de Pleney lift & piste. Een lift brengt je naar dit chalet-appartement van 250 m² welke op de eerste etage is gelegen. De inrichting is eigentijds met klassiek meubilair, Italiaanse inloopdouches en flatscreen-tv's. De mooie woonkamer met open haard is een heerlijke plek om samen te komen na een dag skiën. Er zijn vier slaapkamers, waarvan twee familiekamers voor vier personen. Alle kamers zijn aan de rustige achterzijde van het gebouw gelegen. Elk met een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet.


Op het balkon staat een hot tub op je te wachten. Heerlijk om te ontspannen na een dag in de buitenlucht. Het chaletteam (2 chalethosts) zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Appartement Colibri Uno wordt aangeboden op catered basis. De catering bestaat uit een dagelijks ontbijt, high tea na het skiën en 6 avonden een 3-gangen diner geserveerd met rode en witte wijn, gevolgd door een kaasplankje met koffie.


SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Slaapkamer voor 2 personen, en-suite badkamer met bad, douche en toilet. Balkon met toegang tot de hot tub. Ruimte voor een babybedje.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Slaapkamer voor 4 personen (2-persoonsbed of aparte bedden en een stapelbed), en-suite badkamer met douche en toilet. Ruimte voor een babybedje.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Slaapkamer voor 4 personen (2-persoonsbed of aparte bedden en een stapelbed), en-suite badkamer met bad, douche en toilet.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Slaapkamer voor 2 personen, en-suite badkamer met douche en toilet.


Sneak preview Morzine