Hotel Carlina

Hotel Carlina is een vriendelijk en verfijnd hotel waar je je thuis zult voelen. Het hotel heeft 47 kamers en een groot terras op het zuiden, aan de piste! De uitzonderlijke ligging van Hotel Carlina, op de piste die Belle Plagne met Bellecôte verbindt, zorgt ervoor dat je zo weg kunt skiën. De blauwe piste biedt ski-in/ski-out voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. De verzamelplaats van de ESF is, voor een skiniveau van 2 sterren en hoger, op het terras van het hotel. Als het skiniveau lager is dan 2 sterren is de verzamelplaats elders. Je kunt gebruik maken van de gratis 8-persoons shuttlebus van Hotel Carlina om naar de skiles verzamelplaats te gaan. De shuttlebus rijdt in Belle Plagne en Plagne Bellecôte van 8.30 uur tot 22.00 uur (afhankelijk van beschikbaarheid)


Bij Hotel Carlina is halfpension inclusief. Chef-kok Thibault Schach en zijn team bereiden in de ochtend een heerlijk ontbijtbuffet. In de middag is er een gevarieerd menu met gerechten van de dag, waaronder pasta, salades, vlees en vis. In de avond volgt een heerlijk diner. De spa van Hotel Carlina heeft een overdekt binnenzwembad met uitzicht op de bergen. Ook vind je hier een sauna, jacuzzi, hamam en een solarium. Er zijn diverse lichaamsbehandelingen te reserveren. Alles is in huis voor een heerlijke vakantie in de bergen bij Hotel Carlina.


De comfortabele kamers zijn met zachte en warme tinten ingericht. Ze hebben een LCD satelliet-tv en gratis toegang tot internet. Alle kamers hebben een balkon of terras met zuid- of westligging en uitzicht op de pistes. Sommige van de kamers zijn toegankelijk voor mindervaliden.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Standaard kamers
Deze kamers zijn er voor 2 personen, 3 personen of voor gezinnen met max. 5 personen. De familiekamers hebben een aparte kinderkamer, gescheiden door een deur of op de Mezzanine.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Superieur kamers
Deze kamers zijn er voor 2 personen, 3 personen of voor gezinnen met max. 5 personen en zijn groter dan de standaard kamers. De familiekamers bestaan uit 2 kamers met een tussendeur of een kamer met Mezzanine.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Suite voor 2 personen
Comfortabele kamer met badkamer voorzien van ligbad en aparte douche óf een bubbelbad.


Sneak preview La Plagne