Hotel Carlina

Hotel Carlina is een vriendelijk en verfijnd hotel waar je je thuis zult voelen. Het hotel heeft 47 kamers en een groot terras op het zuiden, aan de piste! De uitzonderlijke ligging van Hotel Carlina, op de piste die Belle Plagne met Bellecôte verbindt, zorgt ervoor dat je zo weg kunt skiën. De blauwe piste biedt ski-in/ski-out voor zowel beginnende als gevorderde skiërs. Hotel Carlina heeft 2 restaurants en bij het verblijf is halfpension inclusief. In restaurant La Table du Carlina bereiden chef-kok Thibault en zijn team in de ochtend een heerlijk ontbijtbuffet met seizoensgebonden en lokale producten. Voor de lunch is er een gevarieerd menu of kies voor een gerecht van de barbecue. Neem plaats in het restaurant of op het zonnige terras. In de avond volgt een heerlijk diner met verse producten, originele en gevarieerde gerechten & gastronomische desserts. Restaurant l'Ercheu heeft een gezellige en intieme sfeer. Je kiest hier voor Savoyaardse, traditionele gerechten als fondue.


Hotel Carlina & Spa

De spa van Hotel Carlina heeft een overdekt binnenzwembad met uitzicht op de bergen. Ook vind je hier een sauna, jacuzzi, hamam, solarium en een ontspanningsruimte. Er zijn diverse massages en lichaamsbehandelingen te reserveren. Voor de behandelingen wordt gebruik gemaakt van producten van Pure Altitude. Alles is in huis voor een heerlijke vakantie in de bergen bij Hotel Carlina.

Skiles ESF

De verzamelplaats van de ESF is, voor een skiniveau van 2 sterren en hoger, op het terras van Hotel Carlina. Als het skiniveau lager is dan 2 sterren is de verzamelplaats elders. Je kunt gebruik maken van de gratis 8-persoons shuttlebus van Hotel Carlina om naar de skiles verzamelplaats te gaan. De shuttlebus rijdt in Belle Plagne en Plagne Bellecôte van 8.30 uur tot 22.00 uur (afhankelijk van beschikbaarheid)


De comfortabele kamers zijn met zachte en warme tinten ingericht. Ze hebben een LCD satelliet-tv en gratis toegang tot internet. Alle kamers hebben een balkon of terras met zuid- of westligging en uitzicht op de pistes. Sommige van de kamers zijn toegankelijk voor mindervaliden.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Standaard kamers
Deze kamers zijn er voor 2 personen, 3 personen of voor gezinnen met max. 5 personen. De familiekamers hebben een aparte kinderkamer, gescheiden door een deur of op de Mezzanine.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Superieur kamers
Deze kamers zijn er voor 2 personen of 3 personen. De familiekamers bestaan uit 2 kamers met een tussendeur of een kamer met Mezzanine.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Suite voor 2 personen
Comfortabele kamer met badkamer voorzien van ligbad of douche.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Junior Suite voor 2/4 personen, 40 - 45 m²
Mooie suite met badkamer voorzien van ligbad of douche. Enkele kamers hebben een mezzanine met 2 bedden.


Sneak preview La Plagne