MGM Residence Anitea

MGM Residence Anitea ligt aan de voet van de pistes in het hart van het dorp Valmorel. Deze kleinschalige residence heeft 40 appartementen verdeeld over 2 chalets. Er zijn appartementen voor 4 tot 10 personen. De appartementen zijn modern ingericht met grijstinten en lichte kleuren. Bij aankomst zijn de bedden voor jullie opgemaakt en de handdoeken, badjassen en slippers liggen klaar. De eindschoonmaak en één parkeerplaats per appartement zijn inclusief. Voor elk appartement is er een skilocker met schoen, handschoen- en helmdroger. In de badkamer vind je verzorgingsproducten van Pure Altitude. Bij de receptie leen je een raclette, fondueset of steengrill voor een gezellige avond in het appartement. Ook zijn er diverse bordspellen te leen.


Bij de receptie van MGM Residence Anitea is een leuke kinderspeelruimte. Voor de volgende ochtend bestel je alvast broodjes. Je kunt ook gebruik maken van de boodschappenservice en/of de traiteurservice. Het wellnesscentrum van 1000 m² (!) heeft een verwarmd binnenzwembad met een kinderbad. Daarnaast is er een sauna, een hamam en een jacuzzi. Heerlijk om te ontspannen na het skiën. Ook vind je hier een fitness met cardio-training. Alles is in huis voor een heerlijke vakantie in de sneeuw!


Alle appartementen beschikken over een woonkamer met bedbank, eethoek, kluis, en televisie met nationale en internationale kanalen. Volledig ingerichte keuken voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, Nespresso-apparaat en koffiezetapparaat. Badkamer met handdoekdroger, haardroger en producten van Pure Altitude. Balkon met zitje. Mogelijkheid tot het reserveren van een wijnkelder.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland 2-kamerappartement 4 personen, 40 m²
Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90x200). Badkamer met bad of douche. Apart toilet.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland 3-kamerappartement 6 personen, 60 m²
Slaapkamer met tweepersoonsbed (180x200) en televisie. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90x200). Badkamer met bad. 2e badkamer met douche (sommige met extra toilet) Apart toilet. Enkele appartementen zijn duplex.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland 4-kamerappartement 8 personen, 80 m²
Slaapkamer met tweepersoonsbed (180x200) en televisie. 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (90x200). Badkamer met bad. 2e badkamer met douche en toilet. Apart toilet.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland 5-kamerappartement 10 personen, 100 - 130 m²
Slaapkamer met tweepersoonsbed (180x200) en televisie. 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden (90x200). Badkamer met bad of douche. 2e badkamer met douche en toilet. Apart toilet.


Sneak preview Valmorel