Chalet Rock’n Love

Chalet Rock’n Love voert je terug in de tijd, door de "Purple Haze" regelrecht de jaren 70 in! Je loopt binnen in een retro-wereld van vintage auto's en gitaren. In de unieke woonkamer met open haard en comfortabele hoekbank vind je een satelliet-televisie, dvd-speler en PS4. En ook een pooltafel waarvan er maar een is gemaakt. Die is gebouwd uit de carrosserie van een echte vintage MINI Cooper! De bar en de Juke-box in Wurlitzer-stijl met 100 albums zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Route 66-memorabilia, een overvloed aan vintage gesigneerde gitaren, muziekinstrumenten zoals een akoestische gitaar en een originele Marshall-versterker, plezier gegarandeerd! Chalet Rock’n Love meet 430 m² en biedt plaats aan 14 gasten (max. 8 volwassenen & 6 kinderen). Er zijn vier ruime 2-persoonskamers vol kleur met songteksten van de meest beroemde rockgroepen in de tapijten geborduurd.


De kinderen slapen in de fantastische "Garage". Ontwerper Guerlain Chicherit heeft 2 Volkswagen T2's en een CJ Jeep omgetoverd tot bedden voor 6 kinderen, elk met eigen televisie. Het drumstel en de Nintendo Wii, so much fun! Op het terras staat een hot tub voor totale ontspanning na een lange skidag. Of je neemt een duik in het verwarmde overdekte zwembad van 25 m² met fontein. Daarna neem je plaats in de hamam of de sauna en je sluit de dag af met een massage op de hydrojet-massagetafel (lichttherapie, muziek en aromatherapie) Ook heeft het chalet een eigen fitnessruimte met crosstrainer, roeimachine en kettle gewichten. Ervaar het leven van een rockster! De toegewijde teamleden zorgen ervoor dat je de ultieme vakantie-ervaring beleeft. Chalet Rock'n Love ligt aan de Montee Hauts des Brévières in Tignes les Brevières. Het centrum bevindt zich op 400 meter en de skilift op 600 meter loopafstand van het chalet.


Chalet Rock’n Love heeft 5 slaapkamers met en-suite badkamer

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Gold room: Kingsize bed, grote flatscreen-tv, dvd-speler en privé balkon. En-suite badkamer met bad, douche en toilet.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Riders Room: Kingsize bed, grote flatscreen-tv, dvd-speler, bureau en grote patio deuren. En-suite badkamer met bad, douche en toilet.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Mezzanine Suite: Kingsize bed, grote flatscreen-tv, dvd-speler en bureau. Mezzanine met 2-persoonsbed, perfect voor kinderen. En-suite badkamer met bad, douche en toilet.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Violet Suite: Kingsize bed, grote flatscreen-tv, dvd-speler, bureau en grote patio deuren. En-suite badkamer met bad, douche en toilet.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland The Garage Room: 2 Volkswagen T2's en een CJ Jeep zijn omgebouwd tot 2-persoonsbed, elk met een eigen televisie! Ook vind je er een Nintendo Wii en een drumstel, zo leuk! En-suite badkamer met douche en toilet.


Sneak preview Tignes