Chalets Tennerhof

Chalets Tennerhof bestaat uit 3 suite-chalets voor 6 personen. Op de begane grond ligt Superior Chalet, op de 1e etage Luxe Chalet en op de 2e etage Penthouse. Elk suite-chalet heeft een woonkamer met open haard, 2 slaapkamers met en-suite badkamer, een privé sauna, een hamam en een groot terras of een tuin. Vanuit de chalets heb je een panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en Kitzbuhel. Ook is het mogelijk om het volledige chalet te reserveren. Er is dan plaats voor 18 personen. Voor grote groepen kan er een ‘eetkamer’ in een van de chalets worden gecreëerd en een ‘woonkamer’ in een van de andere chalets. Chalets Tennerhof hoort bij het tegenover gelegen Hotel Tennerhof (100 meter) Als gast van Chalets Tennerhof mag je gebruik maken van de faciliteiten en de spa van dit hotel.

Hotel Tennerhof

Spa de Charme van Hotel Tennerhof heeft een binnenzwembad, Finse sauna & een hamam. Ook is er de ontspanningsruimte met panoramische ramen en uitzicht op de Kitzbuheler Alpen en de ontspanningsruimte ‘Silent Sole’ met zoutstenen sauna & een gezond Himalaya klimaat. Er worden diverse massages, lichaamsbehandelingen, peelings & bodypacks aangeboden waarbij gebruik wordt gemaakt van verzorgingsproducten van Ligne St. Barth & Vinoble. In de grote tuin vind je het verwarmde buitenzwembad (alleen in de zomer te gebruiken) met ligweide die wordt omgeven door eeuwenoude fruitbomen. In de hotelbar kun je in de middag genieten van huisgemaakt gebak en verse koffie. Ook drink je hier een aperitief of een borreltje na het diner. In de wijnkelder heb je keuze uit maar liefst 300 verschillende wijnen. De focus ligt op Oostenrijk, maar er zijn ook wijnen uit Bordeaux en Bourgondië. De auto parkeer je onder de carport naast het chalet. Ook is er een parkeerterrein, zijn er 12 overdekte parkeerplaatsen, 2 Tesla laadpalen en 1 universele laadpaal voor elektrische auto’s. De gratis shuttlebus rijdt naar de Hornbahn, Hahnenkammbahn en het centrum van Kitzbuhel. Het centrum bevindt zich op 10 minuten loopafstand en de dichtstbijzijnde skilift vind je op 300 meter loopafstand.

Restaurants Hotel Tennerhof

Hotel Tennerhof heeft 3 restaurants: Hotel restaurant, gastronomisch restaurant Tennerhof & restaurant Romerhof-Stuberl. In het hotel restaurant kun je uitgebreid ontbijten en in de middag lunchen op het terras. Voor het diner is er een 5-gangenmenu (indien het verblijf op basis van halfpension is gereserveerd) Gastronomische restaurant Tennerhof behoort al tientallen jaren tot de beste gastronomische restaurants van het land met regionale specialiteiten. De keuken is al 30 jaar bekroond met koksmutsen (momenteel 4 koksmutsen) en is een van de beste in Oostenrijk. Restaurant Romerhof-Stuberl is gezellig en rustiek. Je kunt hier genieten van heerlijk Tiroolse gerechten met bijpassende wijn. Kies voor een Fondue Chinoise, Fondue Asia, kaasfondue of raclette met een fantastisch uitzicht op de Hahnenkamm.


SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Penthouse voor 4/6 personen, 110 m²
Gelegen op de bovenste etage, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed met en-suite badkamer voorzien van bad en toilet, salon met open haard, groot terras met panoramische ramen, sauna, hamam en kitchenette met fornuis, koelkast, vaatwasser, waterkoker & Nespresso.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Luxe Chalet voor 4/6 personen, 110 m²
Gelegen op de 1e etage, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed met en-suite badkamer voorzien van bad en toilet, salon met open haard, groot terras, sauna, hamam en kitchenette met fornuis, koelkast, vaatwasser, waterkoker & Nespresso.

SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Superior Chalet voor 4/6 personen, 120 m²
Gelegen op de begane grond, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed met en-suite badkamer voorzien van bad en toilet, salon met open haard, tuin, sauna, hamam en kitchenette met fornuis, koelkast, vaatwasser, waterkoker & Nespresso.


Sneak preview Kitzbuheler Alpen