Maison Blanche et Verte

Maison Blanche et Verte is het toppunt van luxe. Het 600 m² grote chalet is ontworpen en ingericht met hoogwaardige materialen en meubilair. Dit chalet biedt een perfecte vakantie voor meerdere gezinnen of een groep vrienden. Het interieur is modern en eigentijds en er is veel gebruik gemaakt van natuurlijk hout, steen en glas. Het chalet past perfect bij het prachtige berglandschap. Maison Blanche et Verte heeft een prachtige eethoek met een elegante tafel, gesitueerd aan de voorkant van het chalet. De kamerhoge ramen creëren de perfecte setting om te genieten van een heerlijke maaltijd. Er worden moderne Europese menu’s met een paar Aziatische invloeden geserveerd door de privé chef-kok en chalet gastheren. Zorgeloos genieten!


In de oostelijke vleugel vind je diverse woonruimtes en de wellness. Er zijn twee zithoeken op de begane grond en een andere zithoek op de mezzanine. De comfortabele banken nodigen uit om te ontspannen bij de open haard. Ook vind je hier de wellness met verwarmd binnenzwembad, een sauna en overdekte fitnessruimte. De westelijke vleugel van Maison Blanche et Verte biedt zes slaapkamers met en-suite badkamer. In de bioscoop staan 10 echte bioscoopstoelen. De perfecte plek om te genieten van een film en popcorn! De ligging is ook top. De dichtstbijzijnde stoeltjeslift vind je op 50 meter. Het dorpscentrum is op 1 kilometer afstand van Maison Blanche et Verte gelegen. Ook is er een chauffeursservice bij het verblijf inbegrepen. Indien gewenst brengt de chauffeur jullie naar de skilift of naar een andere locatie in Chatel.


SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Maison Blanche et Verte heeft zes smaakvol ingerichte slaapkamers met ingebouwde kasten, linnengoed van The White Company en toiletartikelen van Molton Brown.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Alle slaapkamers hebben een en-suite badkamer.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Vijf van de slaapkamers liggen op het zuiden en hebben een groot balkon om van het geweldige uitzicht te genieten.


Sneak preview Les Portes du Soleil