Chalet Les Clarines

Chalet Les Clarines is een warm, stijlvol en gastvrij chalet. In 2018 is dit chalet zorgvuldig gerenoveerd met de nadruk op kwaliteit, design en afwerking. Er heerst een gevoel van luxe in het chalet door de mix van warme, neutrale tinten met hout en steen. De gehele eerste verdieping is open en loopt van de grote keuken naar de stijlvolle eetkamer en de comfortabele woonkamer met lederen fauteuils en een houtkachel. Na een heerlijke dag op de piste is het de perfecte plek om te ontspannen en skiverhalen te delen met een goed glas wijn. Vanaf de eerste verdieping is er een directe toegang tot het balkon op het zuiden. Met jacuzzi en een prachtig uitzicht op de bergen, het dorp Chatel en de vallei. Heerlijk om te ontspannen na een lange skidag.


Een grote tv annex speelkamer bevindt zich op de benedenverdieping. Met satelliet-kanalen, een dvd-speler, Apple tv en een PS4-spelconsole.. genoeg om kinderen van alle leeftijden blij te maken! Chalet Les Clarines biedt verder een grote keuze aan bordspellen, puzzels en kaarten. De keuken is volledig uitgerust voor een chef-kok in spé. Maar je kunt ook gebruik maken van de flexibele traiteurservice. Er is een gratis skibusdienst in Chatel met een halte op slechts 50 meter van Chalet Les Clarines. In ongeveer 20 minuten loop je naar het dorpscentrum van Chatel.


SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Er zijn 5 prachtige slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met 2-persoonsbed, 2 slaapkamers met 2-persoonsbed óf 2 aparte bedden en een slaapkamer met een stapelbed.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland De benedenverdieping beschikt over 2 badkamers en op de 2e verdieping is er een grote familie badkamer.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland De master bedroom heeft een eigen badkamer. Bovendien profiteren de master bedroom en een van de slaapkamers beiden van zonnige balkons met een prachtig uitzicht.


Sneak preview Les Portes du Soleil