Vervoer

Audi in sneeuw wintersport skivakantie luxe

Vluchten Frankrijk

Voor de Franse skigebieden wordt er gevlogen op Genève of Chambery voor de skigebieden in de Haute-Savoie en de Savoie. Voor de skigebieden in de zuidelijk Alpen vlieg je het beste op Turijn. Reserveer je tickets online bij de luchtvaartmaatschappij of laat ons de tickets voor je reserveren. Daarvoor rekenen wij een fee van €25 per ticket.

Rechtstreekse vluchten op Genève
 vanaf Amsterdam met Easy Jet en KLM
 vanaf Rotterdam met Transavia
 vanaf Brussel met Easy Jet, Brussels Airlines en Swiss Air

Rechtstreekse vluchten op Chambéry
 vanaf Amsterdam met Transavia

Rechtstreekse vluchten op Turijn
 vanaf Amsterdam met KLM

Vluchten Oostenrijk

Voor de Oostenrijkse skigebieden wordt er gevlogen op Innsbruck en Salzburg. Reserveer je tickets online bij de luchtvaartmaatschappij of laat ons de tickets voor je reserveren. Daarvoor rekenen wij een fee van €25 per ticket.

Rechtstreekse vluchten op Innsbruck
 vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven met Transavia

Rechtstreekse vluchten op Salzburg
 vanaf Amsterdam met Transavia en EasyJet
 vanaf Rotterdam en Eindhoven met Transavia

Vluchten Zwitserland

Voor de Zwitserse skigebieden wordt er gevlogen op Genève, Basel en Zürich. Reserveer je tickets online bij de luchtvaartmaatschappij of laat ons de tickets voor je reserveren. Daarvoor rekenen wij een fee van €25 per ticket.

Rechtstreekse vluchten op Genève
 vanaf Amsterdam met Easy Jet en KLM
 vanaf Rotterdam met Transavia
 vanaf Brussel met Easy Jet, Brussels Airlines en Swiss Air

Rechtstreekse vluchten op Basel
 vanaf Amsterdam met EasyJet, KLM en Air France

Rechtstreekse vluchten op Zürich
 vanaf Amsterdam met KLM en Swiss Air

Transfer

Vanaf de luchthaven kunnen wij een transfer voor je reserveren. Wij werken samen met diverse vervoerders, waardoor wij de beste service en prijs kunnen aanbieden. Enkele reis of retour, aankomst en vertrek vanaf verschillende luchthavens, ander aantal personen op de heenreis dan op de terugreis? Geen probleem.

Er kan gekozen worden voor een gedeelde transfer of een privétransfer. Bij een gedeelde transfer bedraagt de gemiddelde wachttijd 45 minuten, maar dat kan oplopen tot 60 minuten. Dit aangezien er gewacht wordt op passagiers van eventuele andere vluchten.

Er zijn diverse modellen auto’s en minibusjes beschikbaar zodat er voor elke samenstelling, van 1 persoon tot een groep, een transfer gereserveerd kan worden. Een bus (voor maximaal 63 personen) kunnen wij ook reserveren.

Prijzen op aanvraag beschikbaar.

Autohuur

Als je op de luchthaven bent aangekomen, haal je je huurauto op bij de desbetreffende verhuurder. Als je vliegt op Genève raden wij aan een auto te huren aan de Zwitserse kant. In Zwitserland heeft de huurauto standaard winterbanden en een autobahn vignet. Via de Franse kant is het ook een stuk lastiger om Genève te bereiken.

Deze huurauto kunnen wij alvast voor je reserveren. Alle categorieën auto’s zijn beschikbaar. Je reserveert een categorie en geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren. De bagage- en personencapaciteit zijn per categorie verschillend. Als jouw gekozen categorie ter plaatse niet beschikbaar blijkt, dan krijg je een gelijkwaardige auto of een upgrade naar een hogere categorie.

Met de diverse opties stel je de autohuur volledig naar wens samen. Denk hierbij aan de afkoop eigen risico, 2e bestuurder, geen borg, vol aftanken, verschillende ophaal- en afleverlocatie etc.

Wij werken samen met Sunny Cars. Je huurauto is standaard optimaal verzekerd, ook tegen schade aan glas, banden, bodem, dak en tegen diefstal. Je eigen risico wordt in principe aan je terugbetaald wanneer je schade hebt gereden (uiteraard als je het niet te bont hebt gemaakt)

De lokale verhuurder vraagt ter plaatse een waarborgsom. Dit is een garantie voor de verhuurder en de hoogte van de borg is per verhuurder afhankelijk. Uiteraard is dit bedrag bij reservering bekend. Om deze borg te voldoen is er een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht. De borg wordt van je creditcard afgeschreven (dus houdt rekening met een tijdelijk lagere bestedingslimiet) en na de huurperiode wordt deze binnen 5 dagen weer terug gestort. Mits geen schade, anders wordt dit verrekend en zal de resterende borg door Sunny Cars worden teruggestort. Dit geldt uiteraard alleen wanneer je je aan de voorwaarden hebt gehouden. Let op: geen creditcard op naam van de hoofdbestuurder = geen huurauto.

SkiThalys naar Frankrijk

Geen zin om zelf te rijden of te vliegen? Dan is de SkiThalys ook nog een goede optie. 1e klas, naast elkaar of carré? Reserveer je ticket op tijd om nog genoeg keuze te hebben.

Er is gratis Wifi aanwezig in alle treinen in zowel de 1e als de 2e klasse. Ook is er een bar/buffet rijtuig aan boord voor koffie, thee, anderen dranken, broodjes, salades en warme snacks. Ski’s meenemen is mogelijk. In een aantal rijtuigen zijn er extra opbergruimtes. Maximaal 1 paar ski’s, 1 koffer en 1 handbagage per persoon meenemen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de Thalys.

De SkiThalys reserveren kan jaarlijks vanaf september. Wij kunnen de SkiThalys voor je reserveren. Wij rekenen daar een fee van €25 per ticket voor. Uiteraard kunnen wij ook de aansluitende transfer naar de eindbestemming voor je reserveren. Of je neemt de skibus in het dalstation.

De SkiThalys rijdt op de zaterdagen in de onderstaande periode
 Heenreis vanaf 22 december 2018 t/m 16 maart 2019
 Terugreis vanaf 29 december 2018 t/m 23 maart 2019

Vertrek vanaf de volgende stations
 Amsterdam CS
 Schiphol
 Rotterdam CS
 Antwerpen CS
 Brussel Zuid (Midi)

Aankomst op de volgende stations
 Chambéry
 Albertville
 Moûtiers Salins
 Aime La Plagne
 Landry
 Bourg Saint Maurice

Prijzen op aanvraag beschikbaar.