Skilessen

Wil je de kinderen op skiles of zelf je vaardigheden verbeteren, reserveer dan alvast je skiles. Vooral in het hoogseizoen geldt vol = vol, dus wees er tijdig bij om een plaats in een skiklasje te reserveren. Wij werken samen met diverse skischolen in Frankrijk waaronder ESF, ESI en Prosneige, waardoor wij in vrijwel elk Frans skigebied skiles voor je kunnen reserveren.

Skiles wintersport skivakantie luxe meiden skiën sneeuw groep Frankrijk Oostenrijk Zwitserland

Kinderen

Voor de kinderen zijn er diverse mogelijkheden. Voor de allerkleinsten is er kinderopvang vanaf 1,5 jaar. Er worden leuke activiteiten binnen en in de sneeuw gedaan. Voor kinderen van 3 t/m 5 jaar is er een skiklasje voor de eerste kennismaking met skiën. Vanaf 5 à 6 jaar kunnen kinderen groepsles volgen. De kinderen worden op niveau in diverse skiklasjes ingedeeld: beginners, gevorderd of vergevorderd. Snowboardles is mogelijk vanaf 8 jaar.

De skiklasjes kunnen gereserveerd worden voor 5 of 6 dagdelen of voor hele dagen. Hele dagen zijn te reserveren met of zonder lunch. Dagdelen zijn meestal als volgt ingedeeld:
09.00 – 11.00 uur
11.15 – 13.15 uur
15.00 – 17.00 uur

In het laagseizoen zijn er meestal 2 dagdelen te reserveren:
09.00 – 11.30 uur
14.30 – 17.00 uur

Een aantal skischolen werken met groepjes van maximaal 8 kinderen en een aantal skischolen hanteren grotere groepen. Nederlandstalige skiles kunnen wij vooraf niet garanderen, maar uiteraard kunnen wij dit wel als wens aan de skischool doorgeven. Prijs vanaf € 160 per persoon voor 6 dagdelen.

Volwassenen

Vanaf 12 jaar zijn er groepslessen voor volwassenen te reserveren. De groepslessen zijn te reserveren voor skiles of snowboardles. Deze groepen worden per niveau ingedeeld: beginners, gevorderd of vergevorderd.

De groepslessen kunnen gereserveerd worden voor 5 of 6 dagdelen of voor hele dagen. Hele dagen zijn te reserveren met of zonder lunch. Dagdelen zijn meestal als volgt ingedeeld:
09.00 – 11.00 uur
11.15 – 13.15 uur
15.00 – 17.00 uur

In het laagseizoen zijn er meestal 2 dagdelen te reserveren:
09.00 – 11.30 uur
14.30 – 17.00 uur

Een aantal skischolen werken met groepen van maximaal 8 personen en een aantal skischolen hanteren grotere groepen. Nederlandstalige skiles kunnen wij vooraf niet garanderen, maar uiteraard kunnen wij dit wel als wens aan de skischool doorgeven. Prijs vanaf € 180 per persoon voor 6 dagdelen.

Privéles

Boek je liever een privéles voor jezelf of jullie groep? Uiteraard is dat ook mogelijk. Je kan privéles reserveren voor een dagdeel, maar ook voor de gehele week. Een dagdeel skiles bestaat uit 1,5 tot 2 uur les. Per leraar kunnen er maximaal 6 personen deelnemen. In het hoogseizoen wordt privéles vaak onder lunchtijd gegeven tussen 12.00 en 14.00 uur.

Ben je met een groep, dan dient iedereen ongeveer hetzelfde niveau te hebben. Een Nederlandstalige skileraar kunnen wij vooraf niet garanderen, maar uiteraard kunnen wij dit wel als wens aan de skischool doorgeven.

Prijs vanaf € 50 per uur voor 1 tot 2 personen
Prijs vanaf € 60 per uur voor 3 tot 6 personen
* Voor de grotere skigebieden liggen de prijzen vaak hoger.

Gids

Het is ook erg leuk om eens een gids te reserveren om samen het skigebied te ontdekken. De gidsen kennen het gebied op hun duimpje en laten je graag de mooiste plekjes zien en de beste afdalingen ervaren. Enige ski-ervaring is wel wenselijk, zodat ook de moeilijkere pistes en off-piste geskied kan worden. Prijzen op aanvraag.