Skicircus Saalbach Hinterglemm

Saalbach Skicircus Saalbach Hinterglemm Oostenrijk wintersport skivakantie luxe

Skicircus Saalbach Hinterglemm heeft 270 kilometer aan skipistes. Er zijn 140 km blauwe pistes, 112 km rode pistes en 18 km zwarte pistes. Fieberbrunn is sinds een aantal jaar verbonden met het skigebied. Met als gevolg dat er 44 km extra pistes zijn! Daardoor werd Skicircus Saalbach Hinterglemm het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk. Voor kinderen en families zijn er de brede blauwe pistes van de Kohlmaiskopf, Bernkogel, Reiterkogel en Spieleckkogel. Om die reden is dit een zeer leuke familiebestemming. Maar ook aan de gevorderde skiërs is gedacht. Vooral de steile afdaling aan de noordkant van Schattberg (2020 meter) is een uitdaging.

Er zijn veel off-piste afdalingen bij Saalbach-Hinterglemm. Je kunt hier ook zeker mooie tochten skiën. Door de verbinding met Fieberbrunn kun je zelfs naar Leogang skiën. Je vindt hier diverse snowparks, funparks, halfpipes en een freeride-park. Ook zijn er snowboardpistes en rodelbanen. Skiplezier is er voor alle niveaus. Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten als schaatsen, sneeuwschoenwandelingen, snowtubing, sleeen en paragliding. En, ook niet geheel onbelangrijk, vooral in Saalbach en Hinterglemm kun je terecht voor gezellige après-ski.

Saalbach

Saalbach is een gezellige skidorp met autovrij centrum. In het centrum vind je diverse après-ski barretjes en merkwinkels. Meerdere pistes eindigen in het centrum. Je kunt vanaf het terras genieten van het uitzicht op de pistes. De auto’s worden geparkeerd in de enorme parkeergarage midden in het dorp. Het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm heeft 270 pistekilometers om te ontdekken. Je hoeft je hier niet te vervelen. Je kunt freeriden in het nightpark, Easy parkNitro Snowpark en Funcross Track. Family Park U-bahn is voor de hele familie. Zowel kinderen als beginnende en ervaren skiërs kunnen hier 6 jumps uitproberen. Naast het park ligt Funslope U-bahn met spannende tracks. Plezier gegarandeerd!

Klik op de button voor alle accommodaties

Fieberbrunn

Fieberbrunn is een kindvriendelijk en geliefd skidorp, mede vanwege de verbinding met Saalbach & Hinterglemm. Dit skidorp ligt op 800 meter hoogte en bestaat uit een hoofdweg met zijstraten en een kerkje iets hoger op de berg gelegen. Door de ligging is het een vrij sneeuwzekere bestemming. Fieberbrunn is een leuke bestemming voor families en gezinnen met kinderen. Een authentiek dorp met Tiroolse sfeer en een kleinschalige après-ski. Fieberbrunn heeft een skischool, een oefenpiste en een kinderland. Net buiten het dorp gaan 2 gondels omhoog. Je hebt toegang tot het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm met 270 pistekilometers. De gondels zijn gemakkelijk te bereiken met de skibus.

Klik op de button voor alle accommodaties