Otztal Arena

Otztal Arena Oostenrijk WintersportDeluxe

Het skigebied van Otztal Arena is divers en biedt 142 pistekilometers. Het hoogste punt ligt op 3244 meter en er is 70 km blauwe, 45 km rode en 27 km zwarte piste te ontdekken. De meeste pistes bevinden zich boven de 2000 meter. Er lopen zowel rode als blauwe pistes door tot in het dal op 1377 meter. Solden is het grootste en bekendste skigebied van Otztal Arena, maar je vindt er ook andere skigebieden zoals Obergurgl. Het skigebied wordt onderverdeeld in 3 gebieden: de Gaislachkogl, de Giggijoch en de Rettenbach gletsjer & Tiefenbach gletsjer. Gevorderde skiërs en die hards kunnen zich prima uitleven op de pistes van Gaislachkogl en Rettenbach gletsjer. Vanaf de Rettenbach gletsjer is er een 15 km lange afdaling met een hoogteverval van bijna 2 km.

Solden Otztal Arena Oostenrijk pisteplattegrond

Beginners kunnen terecht rond de Giggijoch en Tiefenbach gletsjer, waar je mooie brede, blauwe pistes vindt. Er zijn veel mooie off-piste afdalingen en vanwege de 2 gletsjers is dit skigebied zeer sneeuwzeker. Ook naast skiën is er veel te doen. Je kunt hier langlaufen, sneeuwschoenwandelen, diverse sporten beoefenen in Freizeit Arena, zwemmen in het overdekte zwembad en ontspannen in het wellnesscentrum Aqua Dome.

Solden

Solden is een levendig skidorp met gezellige hoofdstraat en après-ski. Ook de clubs, pubs en barretjes om in de avond te vertoeven ontbreken niet. Met zijn vele verschillende restaurants en authentieke berghutten is er volop keuze voor een heerlijke lunch of diner. Er zijn 122 winkels, dus een middagje winkelen is zeker de moeite waard. Ook zijn er diverse activiteiten naast het skiën. Zoals het overdekte zwembad (met kinderbad en glijbanen), sauna’s, fitness, tennissen, volleybal en kegelen in Freizeit Arena Solden. Er is ook een 5 km lange, verlichte natuur rodelbaan. Hoe leuk is dat!

Klik op de button voor alle accommodaties