KitzSki – Kitzbuhel/Kirchberg

Kitzbuhel-Kirchberg Oostenrijk

Het skigebied KitzSki - Kitzbuhel/Kirchberg heeft 188 pistekilometers te ontdekken en 41 kilometer aan skiroutes. De pistes zijn gevarieerd, je kunt mooie tochten maken en natuurlijk de beroemde ‘Streif’ afdalen. Dit skigebied ligt tussen de Kitzbuheler Horn en de Hahnenkamm in. Voor de beginnende skiërs en families met kinderen zijn er vele blauwe pistes. In alle gebieden zijn alle oefenliften in het dal gratis te gebruiken. De Kitzbuheler Horn is een paradijs voor snowboarders met een leuk funpark en ook zijn er diverse off-piste mogelijkheden. Je kunt in het gehele gebied skiën zonder van de skibus gebruik te hoeven maken. De cabinelift 3S verbindt het skigebied van Kirchberg met Jochberg en Pass Thurn.

Pistekaart Kitzbuhel-Kirchberg Oostenrijk

KitzSki - Kitzbuhel/Kirchberg is een sneeuwzekere bestemming van december tot april door het ultramoderne besneeuwingssysteem. In dit skigebied vind je vele gezellige berghutten. De après-ski is voornamelijk in Kirchberg uitbundig. De Kitzbuheler Alpen skipas is geldig in Kitzbuhel en de 10 omliggende skigebieden, waaronder Kirchberg. Voor de kilometervreters: de Ki-West lift verbindt KitzSki - Kitzbuhel/Kirchberg met het nabijgelegen SkiWelt Wilder Kaiser Brixental. Je hebt dan toegang tot 288 extra pistekilometers. Hiervoor heb je wel een aanvullende skipas nodig.

Kitzbuhel

Kitzbuhel is een mondain skidorp met een historisch centrum, pittoreske huizen en kerken. Ook zijn er tal van luxe winkels, vele restaurants en cafés en discotheken te vinden. Kitzbuhel is dan ook een van de duurdere bestemmingen in de Alpen. Door de vele blauwe pistes is het skigebied ideaal voor beginners en kinderen. Voor de kinderen vind je hier ook 2 kinderlanden, beide in het dal gelegen. Kitzbuhel ligt zeer centraal in het skigebied, tussen de Hahnenkamm en Kitzbuheler Horn in. Vanaf Kitzbuhel neem je de skilift naar de Hahnenkamm om het skigebied Kitzbuheler Alpen te ontdekken met aansluiting op de pistes van Kichberg. Skien kun je hier met elk skiniveau. Aan de andere kant van Kitzbuhel ligt Kitzbuheler Horn.

Klik op de button voor alle accommodaties