Chalet Kakisa

Chalet Kakisa ligt op de ideale locatie in Avoriaz. Vlakbij de piste (100 meter), stoeltjesliften voor de deur, dichtbij het centrum en op een hoogte van 1850 meter. Op slechts een paar meter vind je de pistebars, restaurants en de verzamelplaats van de skischool. Bind je ski’s onder en ontdek het mooie skigebied Les Portes du Soleil met 650 pistekilometers. Wat wil je nog meer? Chalet Kakisa is verdeeld over vier verdiepingen en biedt plaats aan 8 tot 10 gasten. De woonkamer nodigt uit om na een dag op de piste heerlijk voor de knusse haard plaats te nemen. Op de mezzanine zak je weg in de heerlijke banken voor de televisie.


Er zijn vier slaapkamers, waarvan 1 familiekamer voor 4 personen. Alle kamers hebben een flatscreen tv en een eigen badkamer. De chalethost zorgt ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Chalet Kakisa wordt aangeboden op catered basis. De catering bestaat uit een dagelijks ontbijt, high tea na het skiën en 6 avonden een 3-gangen diner geserveerd met rode en witte wijn, gevolgd door een kaasplankje met koffie.


SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Master bedroom voor 4 personen (2-persoonsbed of aparte bedden en een stapelbed), en-suite badkamer met bad, douche en toilet en een balkon (niveau -1)
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Slaapkamer voor 2 personen, en-suite badkamer met douche en toilet (niveau -1)
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Slaapkamer voor 2 personen, en-suite badkamer met douche en toilet (niveau -2) Ruimte voor een babybedje.
SkiMaquis favicon wintersport skivakantie luxe chalet catered appartement hotel Frankrijk Oostenrijk Zwitserland Nederland Slaapkamer voor 2 personen, en-suite badkamer met douche en toilet en een balkon (niveau -2)


Sneak preview Avoriaz